Skip to Content

Onze oplossingen om het beste uit mens en organisatie te halen

Wij hebben samen een brede expertise die we graag voor jullie inzetten.
Wij helpen mensen te floreren, zowel op persoonlijk vlak als in hun werkgebied.

Door mensen op individueel vlak te helpen zichzelf te ontwikkelen zijn wij een meerwaarde voor henzelf maar ook voor de organisatie waar zij werken.
Daarnaast bieden wij organisaties inzicht in hoe zij een inspirerende en bezielende omgeving bieden aan medewerkers.

Contact opnemen
  • Individuen
  • Teams
  • Leiders
  • Organisaties

More over wat wij doen voor onze doelgroepen in het kort

Klik op de titels om door te gaan naar de pagina over wat we kunnen betekenen voor organisaties, individuen, leiders en teams.

Organisaties
Het opzetten van het HR-fundament, oplossingen voor HR-vraagstukken, arbeidsrechtelijke dienstverlening, ondersteunen bij het (door-)ontwikkelen van een authentieke organisatiecultuur, inzet als mediator. Een greep uit onze dienstverlening voor organisaties.

Individuen
We bieden individuen graag oprechte aandacht en ondersteuning bij persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei. Daarnaast kunnen we ondersteunen bij arbeidsjuridische vraagstukken, optreden als mediator en begeleiden bij loopbaanvraagstukken.

Leiders
Adviseren bij HR-vraagstukken en begeleiding bij uitdagende gesprekken. Focus op natuurlijk en aandachtig leiding kunnen geven, een groeicurve die we kunnen begeleiden.

Teams
Teams dichter bij elkaar brengen, met plezier laten samenwerken en zo meerwaarde voor medewerker en organisatie creëren. Wij leggen samen met jullie het fundament om verder te bouwen, en indien noodzakelijk, bieden we vakinhoudelijke trainingen aan.

De kracht van More.

We rise by lifting others! Mensen en organisaties adviseren en begeleiden bij verdere ontwikkeling. Niet slechts een advies, maar een gedegen uitgevoerde aanpak, daar staan wij voor!
  • Betrouwbaar, we doen wat we beloven!
  • Betrokken en no nonsense
  • In verbinding en oog voor mens en organisatie
  • Samen de taart vergroten, zorgen jullie voor koffie of thee?

Onze diensten

Op zoek naar oplossingen voor je HR-vraagstukken? Wil jij dat jouw organisatie het operationele HR-niveau ontstijgt? Wil je een gedegen HR-fundament voor je organisatie? Een arbeidsrechtelijke check?

Kom in contact met ons

Heb je een vraag, wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je graag met ons samenwerken? Laat het weten via onderstaand contactformulier of een mailtje! Gewoon even bellen kan natuurlijk ook.
Back to top