Skip to Content

HR-management

More ondersteunt bij strategische HR-vraagstukken op het gebied van recruitment, onboarding, talentontwikkeling, opleiden, duurzame inzetbaarheid en performancemanagement.

Contact opnemen
  • Strategische HR-vraagstukken
  • Moderne bezielde gesprekscyclus
  • Performance managementsysteem
  • Ontwikkel- en opleidingsbeleid
  • Talentontwikkeling
More HR Management

More over HR-management

Denk bijvoorbeeld aan het veranderen van de traditionele gesprekscyclus naar een moderne bezielde gesprekscyclus eventueel gekoppeld aan een modern performance managementsysteem.

We kunnen een ontwikkel- en opleidingsbeleid voor de organisatie opstellen waarin oog is voor de strategische doelen van organisatie én medewerker.

Onze begeleiding is gericht op de strategische HR-vraagstukken in je bedrijf. Maar mochten er intern medewerkers zijn die de ambitie hebben om de HR-rol in de toekomst intern te vervullen, dan kunnen we hen met onze ervaring op strategische HR-posities natuurlijk coachen om deze rol uiteindelijk zelf te gaan vervullen. Desgewenst met een ontwikkelde set formats om alvast een gedegen administratief HR-fundament achter te laten, zoals een functiehuis of een checklist HR.

Wil je een HR-afdeling inrichten? Is er nog helemaal geen HR-rol ingericht binnen je organisatie? Ook dan denken we graag mee bij de inrichting daarvan!

Voor wie zijn wij er?

Contact opnemen
Aandacht voor people en culture, waardoor medewerkers geïnspireerd raken, mens én organisatie het beste uit zichzelf kunnen halen.
Teamnavigator, teamontwikkeling of een vakgerichte teamtraining, bij More ben je aan het juiste adres. Neem contact op en we sparren over de mogelijkheden.
Het versterken van inspirerend leiderschap en het voorkomen dat managen verzandt in alleen het draaiende houden van de dagelijkse gang van zaken.
Persoonlijke begeleiding en advisering om het beste uit jou als persoon te halen.

De kracht van More.

We rise by lifting others! Mensen en organisaties adviseren en begeleiden bij verdere ontwikkeling. Niet slechts een advies, maar een gedegen uitgevoerde aanpak, daar staan wij voor !
  • Betrouwbaar, we doen wat we beloven!
  • Betrokken en no nonsense
  • In verbinding en oog voor mens en organisatie
  • Samen de taart vergroten, zorgen jullie voor koffie of thee?

Kom in contact met ons

Heb je een vraag, wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je graag met ons samenwerken? Laat het weten via onderstaand contactformulier of een mailtje! Gewoon even bellen kan natuurlijk ook.
Back to top