Skip to Content

HR-advies

Op zoek naar gedegen HR-advies?

Als ondernemer wil je ondernemen, maar zodra je bedrijf groeit zullen HR-gerelateerde aangelegenheden meer en meer tijd opslokken. Maar medewerkers verdienen alle aandacht en verwachten een professioneel HR-beleid, gericht op groei, ontwikkeling en resultaat. Aandacht voor people en culture, waardoor medewerkers geïnspireerd blijven en mens én organisatie het beste uit zichzelf kunnen halen, is essentieel.

Contact opnemen
  • Ontzorgen Directie&Management
  • Professioneel HR-fundament
  • Aandacht voor People & Culture
  • Outplacementbegeleiding
  • Breed HR-netwerk
Professioneel hr-advies, het beste halen uit mens en organisatie!

More over HR-advies

Checklists HR en tips voor een goed HR-beleid.

More biedt ondersteuning waar nodig. Zoals het assisteren bij werving en selectie(-gesprekken), begeleiding van medewerkers, outplacementbegeleiding en ondersteuning bij het arbeidsjuridische aspect.

More heeft ruime ervaring op het gebied van het opzetten en ontwikkelen van nog niet bestaand HR-beleid. HR-beleid dat duidelijk en niet perse inflexibel is, dat motiveert en bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelen.

More heeft toegang tot een breed HR-netwerk. Wil je sparren over een interim opdracht, neem dan vooral contact op.

Voor wie zijn wij er?

Contact opnemen
Aandacht voor people en culture, waardoor medewerkers geïnspireerd raken, mens én organisatie het beste uit zichzelf kunnen halen.
Teamnavigator, teamontwikkeling of een vakgerichte teamtraining, bij More ben je aan het juiste adres. Neem contact op en we sparren over de mogelijkheden.
Het versterken van inspirerend leiderschap en het voorkomen dat managen verzandt in alleen het draaiende houden van de dagelijkse gang van zaken.
Persoonlijke begeleiding en advisering om het beste uit jou als persoon te halen.

De kracht van More.

We rise by lifting others! Mensen en organisaties adviseren en begeleiden bij verdere ontwikkeling. Niet slechts een advies, maar een gedegen uitgevoerde aanpak, daar staan wij voor !
  • Betrouwbaar, we doen wat we beloven!
  • Betrokken en no nonsense
  • In verbinding en oog voor mens en organisatie
  • Samen de taart vergroten, zorgen jullie voor koffie of thee?

Kom in contact met ons

Heb je een vraag, wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je graag met ons samenwerken? Laat het weten via onderstaand contactformulier of een mailtje! Gewoon even bellen kan natuurlijk ook.
Back to top