Skip to Content

Persoonlijke coaching

Waarom coaching?

Ieder mens kent momenten in het leven waarop het even niet vanzelf gaat. Wat bieden wij? Wij kunnen door coaching bijdragen aan het effenen van het levenspad of werktraject. Coaching biedt zelfinzicht en laat je ontdekken welke antwoorden je reeds bij je draagt.

Contact opnemen
  • Jouw gedefinieerde doel als focus
  • Maatwerk coachtraject dat het inzicht in jezelf vergroot
  • Zelf de regie kunnen pakken geholpen door het zelfinzicht
  • Je doel realiseren
Na coaching met zelfvertrouwen vooruit!

More over persoonlijke coaching

De coachingssessies zijn gericht op het onderzoeken van de coachvraag, soms zelfs het eerst samen ontdekken van de coachvraag en vervolgens de koppeling met de dagelijkse praktijk. We geven praktische handvatten die aansluiten op hetgeen je voelt en ervaart zodat je met zelfvertrouwen vooruit kunt na een coaching sessie.

We bieden zowel persoonlijke coaching als jobcoaching. Juist omdat we binnen een grote diversiteit aan organisaties werkzaam zijn kunnen we aansluitend aan jobcoaching inzichten en ervaringen delen om mogelijke loopbaanpaden verder te onderzoeken.

Paardencoaching

Naast reguliere coaching kun je ook bij ons terecht voor paardencoaching. Deze vorm van coaching is gericht op het ervaringsgericht leren en door de feedback die een paard geeft.

Binnen een coachsessie wordt je als coachee gevraagd een opdracht met het paard uit te voeren. Dit wordt afgestemd op wat nodig is, afhankelijk van de coachvraag en de passende ervaring.

Door ervaringsgericht leren, zeker in de emotioneel veilige aanwezigheid van een paard, komt je vanzelf bij wat je voelt/ervaart. Je krijgt informatie die je niet in woorden kon uitdrukken en nu wel in een ervaring (praktijk) terug ziet. Als coachee ervaar je direct de consequenties van je handelen door de reactie van het paard hierop. Dit gaan we bespreken en vervolgens trachten te koppelen aan wat je meemaakt in de dagelijkse praktijk.

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Coaching is gericht op het (snel) bieden van helderheid. Een coachingstraject gaat uit van jouw leerbehoefte en is nooit langer dan nodig.

Voor wie zijn wij er?

Coaching kunnen wij in diverse vormen aanbieden, zowel privé als zakelijk.

Persoonlijke coaching:
de vraagstukken waar je in je leven tegenaan loopt. Loop je vast, ben je kritisch naar jezelf, bang om verkeerd te beslissen? Wil je weer met meer zelfvertrouwen en ontspannen in het leven staan?

Loopbaancoaching:
zowel vanuit werkgever als voor jou als individu bieden we coaching op het gebied van je loopbaan. Jou laten floreren, je talenten tot zijn recht laten komen, energiek en met voldoening je werk doen, daar gaan we samen voor!

Contact opnemen
Aandacht voor people en culture, waardoor medewerkers geïnspireerd raken, mens én organisatie het beste uit zichzelf kunnen halen.
Teamnavigator, teamontwikkeling of een vakgerichte teamtraining, bij More ben je aan het juiste adres. Neem contact op en we sparren over de mogelijkheden.
Het versterken van inspirerend leiderschap en het voorkomen dat managen verzandt in alleen het draaiende houden van de dagelijkse gang van zaken.
Persoonlijke begeleiding en advisering om het beste uit jou als persoon te halen.

De kracht van More.

We rise by lifting others! Mensen en organisaties adviseren en begeleiden bij verdere ontwikkeling. Niet slechts een advies, maar een gedegen uitgevoerde aanpak, daar staan wij voor !
  • Betrouwbaar, we doen wat we beloven!
  • Betrokken en no nonsense
  • In verbinding en oog voor mens en organisatie
  • Samen de taart vergroten, zorgen jullie voor koffie of thee?

Kom in contact met ons

Heb je een vraag, wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je graag met ons samenwerken? Laat het weten via onderstaand contactformulier of een mailtje! Gewoon even bellen kan natuurlijk ook.
Back to top