Skip to Content

Dit zijn wij

Op zoek naar oplossingen voor je HR- vraagstukken? Wil jij dat jouw organisatie het operationele HR-niveau ontstijgt? Wil je een gedegen HR-fundament voor je organisatie? Een arbeidsrechtelijke check?

More is opgericht door Marloes Jonkman en Marleen Vroegindeweij. Rotterdamse aanpakkers, die meer dan het ‘gewone’ doen.

Marleen:

Mijn ervaring binnen het HR-werkveld heb ik versterkt met een certificering tot Non-Verbaal strategisch analist. Het analyseren van non-verbale communicatie geeft een belangrijke verdieping aan gesprekken en biedt meer inzicht in beweegredenen van mensen en hun persoonlijkheden.

Ik ben beschikbaar voor HR- advieswerk, als interim HR-Manager, non-verbaal analist en teamnavigator. Tevens geef ik trainingen op gebied van non-verbale communicatie. Ik ben opgeleid mediator en coach (NOBCO geaccrediteerd). Vanaf het moment van afstuderen ben ik voornamelijk werkzaam geweest binnen uiteenlopende middelgrote technische organisaties en overheidsinstellingen.

Wat mij drijft is het versterken van mensen en daarmee organisaties. Mijn handelsmerk? Goed luisteren en de verkregen kennis inzetten om oplossingsgericht te denken en te handelen.

Contact opnemen

Marloes:

Zakelijk met een mensgerichte aanpak, dat is wat mij kenmerkt. Tijdens mijn studietijd combineerde ik een rechtenstudie met HR, een keuze die tot en met de dag van vandaag de juiste bleek. Aandacht voor people en culture, verbinding zoeken én bij tijd en wijle me eens flink vastbijten in een juridische kwestie, een onderhandeling, overeenkomst of een projectplan én aanpak geeft me enorm veel voldoening.

Complementair aan mijn ervaring als HR-professional  draag ik graag mijn kennis over aan (beginnende) HR-professionals. Met veel plezier verzorg ik HR gerelateerde trainingen. Ik geef leergangen (strategisch) HRM aan o.a. de HvA en  Avans+ en begeleid afstudeerders bij HR-vraagstukken. Hiervoor ben ik CRKBO geregistreerd.

Contact opnemen

Onze werkwijze

Ons credo: "Doen wat je zegt" en "Afspraak = afspraak". We komen graag in contact, spreken de wensen door en komen tot een helder plan van aanpak, transparant, no-nonsense, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.
  • Contact
  • Doorspreken wensen
  • Plan van aanpak
  • Aan de slag
  • Koffie en taart

More over ons

’actions speak louder than words’

We hebben  geruime ervaring binnen het HR-werkveld: van het geven van HR-advies tot het vervullen van eindverantwoordelijke HR-posities aan de directietafel van diverse organisaties. Deze schat aan werkervaring zetten wij samen met een breed blikveld en een groot inlevingsvermogen met veel toewijding in voor jouw organisatie of voor jou.

Tevens hebben we beiden een arbeidsjuridische achtergrond. Daarom kunnen wij je ook op arbeidsjuridisch vlak adviseren én we zijn opgeleid tot (legal) mediator. Je kunt ons dus ook inzetten als mediator.

De kracht van More.

We rise by lifting others! Mensen en organisaties adviseren en begeleiden bij verdere ontwikkeling. Niet slechts een advies, maar een gedegen uitgevoerde aanpak, daar staan wij voor!
  • Betrouwbaar, we doen wat we beloven!
  • Betrokken en no nonsense
  • In verbinding en oog voor mens en organisatie
  • Samen de taart vergroten, zorgen jullie voor koffie of thee?

Kom in contact met ons

Heb je een vraag, wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je graag met ons samenwerken? Laat het weten via onderstaand contactformulier of een mailtje! Gewoon even bellen kan natuurlijk ook.
Back to top